Dutch Shiatsu College Team

De kwaliteit van onze workshops, cursussen en opleidingen is gegarandeerd, want het docenten team van het Dutch Shiatsu College staat midden in de praktijk. Naast het docentschap hebben zij een praktijk waar zij werken met hun handen, hoofd en hart aan de gezondheid van hun cliënten en zij zijn bij een beroepsvereniging en koepelorganisatie aangesloten. Bovendien zijn zij, als dat voor de lesstof nodig is, aangesloten bij de Namikoshi Shiatsu Europa Association te Madrid (Spanje), waar zij elke 3 jaar een proeve van bekwaamheid moeten afleggen.

Rob Turfboer

Rob Turfboer

Hoofd docent

Rob verzorgt met veel plezier lessen in de basis kata van het Shiatsu Namikoshi en de vakopleidingen tot Namikoshi Shiatsu Practitioner en Therapeut. Hij is voorzitter van de ESA sectie NL en vicevoorzitter/webmaster van de Vereniging NSE Nederland.

Esther Musch

Esther Musch

Begeleider/coach eindscriptie

Esther is coach en trainer. Zij werkt parttime op een school en begeleidt daar leerlingen. Esther is opgeleid als massage therapeut; zij kent het klappen van de zweep in dit vak. Esther ondersteunt de studenten in de laatste fase van de opleiding tot therapeut met het schrijven van de eindscriptie.

Jerry Elkhuizen

Jerry Elkhuizen

Docent

Jerry verzorgt de Namikoshi Shiatsu Basis lessen en de lessen voor de opleiding tot practitioner en therapeut. Hij is penningmeester van de ESA sectie NL en NSE Nederland. Samen met Rob ontwikkelt Jerry het Namikoshi lesprogramma en de na- en bijscholingen.

Minelly van Dinter

Minelly van Dinter

Asistente

Minelly is een gepassioneerde Namikoshi Shiatsu Practitioner. Zij heeft een praktijk, volgt de opleiding tot therapeut en ondersteunt de docenten.

Yoff Kau

Yoff Kau

Docente TCG en Do-In

Yoff heeft een opleiding Klassieke Shiatsu afgerond en verzorgt de lessen in Traditionele Chinese Geneeskunde. Zij heeft daarnaast een opleiding tot Do-In docente gevolgd. Yoff is secretaris van de ESA sectie NL. Yoff ontwikkelt in samenspraak de lesstof voor de TCG.

Ken Turfboer

Ken Turfboer

Directeur

Ken is de spil van de school. Hij beheert de administratie en is aanspreekpunt voor studenten en docenten. Ken verzorgt de marketing, onderhoudt de website, beheert de financiële zaken, organiseert de oefenruimte, kortom hij is het manusje van alles.

Algemene voorwaarden • Sitemap • DisclaimerPrivacyKlachten • TeamBlogPartnersMijn Account

info@dutchshiatsucollege.nl