Sotai

Sotai is een systeem dat bestaat uit oefening die ons lichaam terugbrengen naar de natuurlijke staat. Het zijn geen oefeningen om spieren te versterken. Ons lichaam is ontworpen en gebouwd om ons het hele leven gezond van dienst te zijn waardoor wij gelukkig zijn en blijven. Omdat wij vaak ons lichaam niet op een natuurlijke manier gebruiken maken we onszelf ziek en ongelukkig. Door het herstellen van de natuurlijke balans van ons lichaam met behulp van Sotai oefeningen, verdwijnen klachten en worden wij weer gelukkig.

Bovenstaande tekst is een stukje uit het voorwoord dat keizo Hashimoto, M.D. heeft geschreven voor de engelstalige uitgave van zijn boek Sotai, Natural Exercise. Herman Aihara, een deskundige op het gebied van macrobiotiek, schrijft op de achterzijde van het boek: We hebben natuurlijk voedsel, we hebben natuurlijke landbouw, nu hebben we natuurlijke oefeningen.

Sotai

De Sotai oefeningen sluiten naadloos aan bij het principe van Shiatsu. De principes van de Sotai oefeningen willen wij op verschillende manieren met je delen. We gaan weekenden organiseren maar we gaan ook series lessen geven om in een groep te werken aan de balans in je lichaam. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil gaan. In de weekenden besteden wij aandacht aan het volledige systeem of onderdelen daarvan.

Algemene voorwaarden • Sitemap • DisclaimerPrivacyKlachten • TeamBlogPartnersMijn Account

info@dutchshiatsucollege.nl