Jerry Elkhuizen

Docent

Jerry Elkhuizen
Email
jerry@dutchshiatsucollege.nl

Docent(en)

Rob Turfboer
Rob Turfboer
Email
rob@dutchshiatsucollege.nl
AANMELDEN

Locatie

Dutch Shiatsu College
Boerhavelaan 31, Zoetermeer
Categorie

Meer informatie

Meer informatie

Next Occurrence

QR Code

Datum

14 09 2019 - 15 09 2019

Kosten

€195,00

Stoel Shiatsu basis dag 1 en 2

Stoel Shiatsu is een populaire behandelvorm. In alle opzichten past Stoel Shiatsu in een moderne samenleving. Een behandeling op een behandelstoel is kort en effectief en kan dus gemakkelijk tussendoor worden gegeven. De cliënt houd zijn/haar kleren aan waardoor het laagdrempelig is om in de behandelstoel plaats te nemen om behandeld te worden.Stoel Shiatsu cursus

Stoel Shiatsu kan thuis, in de eigen praktijk of bij bedrijven worden uitgeoefend. De cliënt gaat tijdens een behandeling weer van denken naar voelen en wordt zich tijdens een behandeling meer bewust van zijn lichaam.

Na het afronden van deze twee dagen ontvang je een certificaat van deelname.

Let op: 4 weken na de tweedaagse cursus organiseren wij een derde dag om de puntjes op de i te zetten en/of een optioneel theoretisch en praktisch examen af te leggen. Je moet je hiervoor apart aanmelden via de website. De kosten van deze dag bedragen €95. Als je besluit het examen af te leggen nadat je een formulier met 25 gedocumenteerde behandelingen hebt ingeleverd, ontvang je een diploma als je bent geslaagd.

Urenschema

09.30 - 16.30
Zaterdag en zondag

Aanmelden

Stoel Shiatsu basis cursus
Beschikbare plekken: Tickets
The Stoel Shiatsu basis cursus ticket is sold out. You can try another ticket or another date.