fbpx
Rob Turfboer

Organisator

Rob Turfboer
Email
rob@dutchshiatsucollege.nl

Other Organizers

Jerry Elkhuizen
Jerry Elkhuizen
Email
jerry@dutchshiatsucollege.nl

Locatie

Dutch Shiatsu College Den Haag
Paganinistraat 41, 2551 MA Den Haag

Datum

12 10 2019

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€95,00

Stoel Shiatsu basis dag 3

Vier weken na de tweedaagse cursus organiseren wij een derde dag om de puntjes op de i te zetten en je in de gelegenheid te stellen een optioneel theoretisch en praktisch examen af te leggen. Je moet je hiervoor apart aanmelden via de website.

De kosten van deze dag bedragen €95. Als je besluit het examen af te leggen nadat je een formulier met 25 gedocumenteerde behandelingen hebt ingeleverd, ontvang je een diploma als je bent geslaagd.

Je kunt alleen aan deze dag deelnemen als je aan de 2 daagse Stoel Shiatsu basis cursus hebt deelgenomen.

Stoel Shiatsu is een populaire behandelvorm. In alle opzichten past Stoel Shiatsu in een moderne samenleving. Een behandeling op een behandelstoel is kort en effectief en kan dus gemakkelijk tussendoor worden gegeven. De cliënt houdt zijn/haar kleren aan waardoor het laagdrempelig is om in de behandelstoel plaats te nemen om behandeld te worden.Stoel Shiatsu cursus

Stoel Shiatsu kan thuis, in de eigen praktijk of bij bedrijven worden uitgeoefend. De cliënt gaat tijdens een behandeling weer van denken naar voelen en wordt zich tijdens een behandeling meer bewust van zijn lichaam.

Na het afronden van deze twee dagen ontvang je een certificaat van deelname.