Other Organizers

Locatie

Heerhugowaard
Beukenlaan 2f, 1701 DA Heerhugowaard

Datum

15 01 2022

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€125,00

Stoel Shiatsu 3 HHW

Tenminste 4 weken na de tweedaagse cursus organiseren wij een derde dag om de puntjes op de i te zetten en je in de gelegenheid te stellen een (optioneel) theoretisch en praktisch examen af te leggen. Je krijgt een casus voorgelegd en kunt laten zien dat je de basis kata ritmisch en met een professionele houding kan uitvoeren. Je moet je voor deze dag apart aanmelden via de website.

De kosten van bedragen €125. Als je besluit het examen af te leggen nadat je een formulier met 25 gedocumenteerde behandelingen hebt ingeleverd, ontvang je een diploma als je bent geslaagd.

Je kunt alleen aan deze dag deelnemen als je aan de 2 daagse Stoel Shiatsu basis cursus hebt deelgenomen.

Stoel Shiatsu cursus

Stoel Shiatsu is een populaire behandelvorm. In alle opzichten past Stoel Shiatsu in een moderne samenleving. Een behandeling op een behandelstoel is kort en effectief en kan dus gemakkelijk tussendoor worden gegeven. De cliënt houdt zijn/haar kleren aan waardoor het laagdrempelig is om in de behandelstoel plaats te nemen om behandeld te worden.

Stoel Shiatsu kan thuis, in de eigen praktijk of bij bedrijven worden uitgeoefend. De cliënt gaat tijdens een behandeling weer van denken naar voelen en wordt zich tijdens een behandeling meer bewust van zijn lichaam.