fbpx
Rob Turfboer

Organisator

Rob Turfboer
Email
rob@dutchshiatsucollege.nl

Other Organizers

Jerry Elkhuizen
Jerry Elkhuizen
Email
jerry@dutchshiatsucollege.nl
Minelly van Dinter
Minelly van Dinter
Email
minelly@dutchshiatsucollege.nl
REGISTREREN

Locatie

Dutch Shiatsu College Den Haag
Paganinistraat 41, 2551 MA Den Haag

Next Occurrence

Datum

14 03 2020

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€95,00

Namikoshi Shiatsu update en coaching

De Namikoshi Shiatsu Update & Coaching is een intensieve ééndaagse nascholing waarin de input van de deelnemer centraal staat. Tijdens deze dag kun je jouw Shiatsu-vakmanschap verbeteren.

De Namikoshi Shiatsu stijl kenmerkt zich en onderscheidt zich van andere Shiatsu stijlen met drie basis kata’s: de cliënt ligt op de zij (laterale positie), buikligging (geproneerde positie) en rugligging (gesupineerde positie). Vanuit deze posities van de cliënt neemt de behandelaar of therapeut de juiste houdingen aan om het totale lichaam te kunnen behandelen, zonder daarbij zijn eigen lichaam te overbelasten.

Basiscursus Namikoshi ShiatsuDe woorden van Shigeru Onoda sensei (één van de belangrijkste leraren in de Namikoshi stijl in Europa) schetsen het doel van deze update en coaching in zijn boek Basis Shiatsu, zonder dat daaraan iets toegevoegd hoeft te worden:

“Na het afronden van de opleiding is het normaal dat iemand zich verkeerde houdingen aanwent. Vanwege het uit balans zijn van het eigen lichaam wordt de druk steeds geforceerder. Om langdurig als therapeut te kunnen werken, moet de houding regelmatig gecorrigeerd worden. Als we de correcte houding en de Shiatsu-basistechniek weer doornemen en dit gezamenlijk onder leiding van de docent oefenen, ontstaat er een geluidloze demonstratie, vol energie en gelijkgestemde bewegingen, alsof we weer terug zijn in de tijd dat we leerlingen waren. Ons lichaam herinnert zich de bewegingen die we duizenden keren herhaald hebben toen we leerlingen waren. Dat is de drijfveer van onze professionaliteit.”

Accreditatie

Geaccrediteerd door KTNO onder nummer K10987 en NVST
36 uren, 1,3 ec
Voor wie?
Deelnemers hebben tenminste 120 docent contact uren in Namikoshi Shiatsu volbracht.
Deelnemers
Maximaal 4 deelnemers. Ruime aandacht en begeleiding.
Investering
€ 95,00
Vrijgesteld van BTW. Inclusief, koffie/thee, lunch en certificaat.
Betaling
14 dagen voor aanvang cursus.

 

Evenement boeken

Namikoshi Shiatsu update en coaching
Available Tickets: 4
The Namikoshi Shiatsu update en coaching ticket is sold out. You can try another ticket or another date.