Other Organizers

Locatie

Heerhugowaard
Beukenlaan 2f, 1701 DA Heerhugowaard

Datum

18 04 2020 - 19 04 2020

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€225,00

Basis cursus 12 uur HHW

Deze basiscursus Namikoshi Shiatsu is dé gelegenheid om met Namikoshi Shiatsu kennis te maken. Bijvoorbeeld als inleiding voor een vakopleiding én een uitdagend vervolg op de Shiatsu in zit voor behandelingen in de huiselijke sfeer.

Basiscursus Namikoshi ShiatsuDe cursus richt zich op de serieus geïnteresseerde deelnemer die de basis informatie van Namikoshi Shiatsu wil leren en de belangrijkste concepten daarvan wil toepassen in de praktijk.

Namikoshi Shiatsu onderscheidt zich van andere stijlen door 3 basis kata’s. In deze cursus gaan we  de basis kata’s in pronatie (buikligging) en supinatie (rugligging) doornemen en aanleren.

De lijnen en tsubo (drukpunten) op het lichaam komen aan de orde, alsmede de juiste (lichaams)houding van de behandelaar en de correcte manier van druktoepassing, te weten constant, loodrecht en gehandhaafd.

De Basiscursus Namikoshi Shiatsu wordt door naast genoemde instructeurs gegeven, allen Namikoshi Shiatsu Europe instructeurs met een geldige licentie en ruime ervaring als therapeut.

Kledingadvies
Comfortabele katoenen broek en t-shirt (bij voorkeur wit) en witte sokken.
Aantal deelnemers
Maximaal 8 deelnemers, ruime aandacht en begeleiding gegarandeerd.
Investering
€ 225,00 vrijgesteld van BTW
Inclusief: lesmateriaal, koffie/thee en lunch, boekje of reader en certificaat van deelname
Betalen
14 dagen voor aanvang

Cashback: Als je besluit de vakopleiding te gaan volgen dan wordt het bedrag van deze cursus op het lesgeld in mindering gebracht.