Logo Dutch Shiatsu College
Twee handen masseren een rug met duimen. Degene die gemasseerd wordt heeft een shirt van Dutch Shiatsu College aan

Kom gratis kennismaken met shiatsu

Is shiatsu eigenlijk wel wat voor jou? Past het bij jouw behoeften? Shiatsu zitmassage leren geven is de leukste manier om daarachter te komen.

Gratis workshop Shiatsu zitmassage

Er wordt veel geschreven over de relatie tussen de hersenen en de darmen, de zogenaamde “hersen-darm as”. Reden te meer om je kennis en vaardigheden op het gebied van de buik op te frissen.Je kunt een Shiatsu-behandeling voor iemand die zit snel leren geven. Het is niet moeilijk en je kunt het vrijwel direct toepassen. Als je het samen gaat leren en beoefenen, hebben er twee plezier van.


De behandeling is gericht op de schouders, nek en het bovenste deel van de rug, tussen de schouderbladen. Met name degenen die hun dagen aan een bureau achter de computer slijten of mensen die veel gebruikmaken van een smartphone profiteren van een Shiatsu-behandeling ‘in zit’. Jouw gezondheid en die van familie en vrienden vaart er wel bij!


Leuk om te doen, makkelijk om te leren, heerlijk om te krijgen én fijn om te geven. 

Inhoud van de workshop

Overal waar de ontvanger kan gaan zitten, kun je deze korte, effectieve Shiatsu routine toepassen.

 

Vooral voor mensen die veel aan een bureau werken is dit een welkome behandeling. Het brengt verlichting voor je nek en schouders en geeft je een waardevolle aanraking waardoor je rustiger wordt.

 

Wij organiseren korte workshops om met Shiatsu, de school en de docenten kennis te maken. De deuren zijn 30 minuten voor aanvang van de workshop geopend.

 

Veel praktijk en dé gelegenheid om vragen te stellen.

 

Inclusief koffie, thee, water en een boekje om het thuis op je gemak nog eens na te kijken en te oefenen.

De docent van deze gratis workshop:

Rob Turfboer
Wil jij een gratis workshop shiatsu komen bijwonen? Dan leert Rob je op een fijne manier kennismaken met zijn vak.