Logo Dutch Shiatsu College
Mensen masseren op de vloer, grote ramen. Vier mensen te zien in totaal

Basisopleiding professioneel shiatsumasseur

Wil jij shiatsumasseur worden? Doe een basiscursus! In 12 uur leren we je alles dat je moet weten voor een gegronde basiskennis

Leer alles over Namikoshi Shiatsu

Deze basiscursus Namikoshi Shiatsu is dé gelegenheid om met Namikoshi Shiatsu kennis te maken. Bijvoorbeeld als inleiding voor een vakopleiding én een uitdagend vervolg op de Shiatsu in zit voor behandelingen in de huiselijke sfeer.

 

Basiscursus Namikoshi Shiatsu
De cursus richt zich op de serieus geïnteresseerde deelnemer die de basis informatie van Namikoshi Shiatsu wil leren en de belangrijkste concepten daarvan wil toepassen in de praktijk

Over de opleiding

Namikoshi Shiatsu onderscheidt zich van andere stijlen door 3 basis kata’s. In deze cursus gaan we  de basis kata’s in pronatie (buikligging) en supinatie (rugligging) doornemen en aanleren.

De lijnen en tsubo (drukpunten) op het lichaam komen aan de orde, alsmede de juiste (lichaams)houding van de behandelaar en de correcte manier van druktoepassing, te weten constant, loodrecht en gehandhaafd.

De Basiscursus Namikoshi Shiatsu wordt door naast genoemde instructeurs gegeven, allen Namikoshi Shiatsu Europe instructeurs met een geldige licentie en ruime ervaring als therapeut.

De docent van deze cursus:

Rob Turfboer
Rob is een ervaren docent en geeft deze basiscursus met veel passie en legt met oneindige passie uit wat zijn vak zo mooi maakt

Wat je verder nog moet weten

 

Kledingadvies
Comfortabele katoenen broek en t-shirt (bij voorkeur wit) en witte sokken.Aantal deelnemers
Maximaal 8 deelnemers, ruime aandacht en begeleiding gegarandeerdInvestering

Kosten voor deze cursus zijn op aanvraagInclusief:

lesmateriaal, koffie/thee en lunch, boekje of reader en certificaat van deelnameBetalen

14 dagen voor aanvangWist je trouwens dat alle kosten die gemoeid zijn met het kunnen volgen van deze cursus als buitengewone lasten aftrekbaar zijn en dat het in veel gevallen ook mogelijk is om deze cursus te volgen als je een uwv- of bijstandsuitkering ontvangt? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie, we staan je hierover graag te woord.