Basiscursus Namikoshi Shiatsu 12 uur

Deze basiscursus Namikoshi Shiatsu is dé gelegenheid om met Namikoshi Shiatsu kennis te maken. Bijvoorbeeld als inleiding voor een vakopleiding én een uitdagend vervolg op de Shiatsu in zit voor behandelingen in de huiselijke sfeer.

Basiscursus Namikoshi ShiatsuDe cursus richt zich op de serieus geïnteresseerde deelnemer die de basis informatie van Namikoshi Shiatsu wil leren en de belangrijkste concepten daarvan wil toepassen in de praktijk.

Namikoshi Shiatsu onderscheidt zich van andere stijlen door 3 basis kata’s. In deze cursus gaan we  de basis kata’s in pronatie (buikligging) en supinatie (rugligging) doornemen en aanleren. De lijnen en tsubo (drukpunten) op het lichaam komen aan de orde, alsmede de juiste (lichaams)houding van de behandelaar en de correcte manier van druktoepassing, te weten constant, loodrecht en gehandhaafd.

De Basiscursus Namikoshi Shiatsu wordt gegeven door Jerry Elkhuizen en/of Rob Turfboer, beide Namikoshi Shiatsu Europe instructeurs met een geldige licentie en jarenlange ervaring als therapeut.

Zaterdag
  • Beknopte theorie en geschiedenis van Shiatsu
  • De houding van de behandelaar en de juiste toepassing van de druk
  • Buikligging
Zondag
  • Rugligging
  • De acht bewegingen van de wervelkolom en Shiatsu
  • Evaluatie, vragen en/of opmerkingen over de inhoud
Het programma van de Basiscursus Namikoshi Shiatsu kan worden aangepast (naar het oordeel van de docent) aan de behoeften en het niveau van de groep.
Kledingadvies
Comfortabele katoenen broek en t-shirt (bij voorkeur wit) en witte sokken.

Aantal deelnemers
Maximaal 10 deelnemers. Ruime aandacht en begeleiding.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Docenten
Rob Turfboer
Jerry Elkhuizen
Aanmelden
Investering
€ 195,00 vrijgesteld van BTW

Inclusief: lesmateriaal, koffie/thee en lunch

Locatie
Dutch Shiatsu College
Boerhaavelaan 31
2713 HA Zoetermeer


Tijden
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Betalen
14 dagen voor aanvang cursus of in drie termijnen

Cashback: Als je besluit de opleiding tot Namikoshi Shiatsu Practitioner of Therapeut te gaan volgen dan wordt het bedrag van deze cursus op het lesgeld in mindering gebracht.

Wist je trouwens dat alle kosten die gemoeid zijn met het kunnen volgen van deze cursus als buitengewone lasten aftrekbaar zijn en dat het in veel gevallen ook mogelijk is om deze cursus te volgen als je een uwv- of bijstandsuitkering ontvangt? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie, we staan je hierover graag te woord.